Taxiyrket – Ett jobb med många möjligheter

Att jobba som taxiförare hos oss innebär en trygg anställning med flexibla arbetstider och möjligheten att påverka din lön. Du kan välja att jobba heltid eller deltid eller ha det som extrajobb. Det kan också vara början på en karriär för dig som vill driva eget företag. Hos oss får du hjälp att starta åkeri.

Just nu sponsrar vi 100 personer med en taxiförarutbildning värd 5000 kr

Efter utbildningen är du välkommen att börja jobba med oss! Ansök idag genom att fylla i dina kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig inom ett par dagar.

Inga fält hittades.

 

* Platserna till utbildningen är begränsade. Med en kod från ett värdebevis är du garanterad en plats på utbildningen om du uppfyller grundkraven. Oavsett om du har en kod eller inte så hör vi av oss till dig inom de närmsta dagarna med svar på din anmälan.

Grundkrav

Du ska ha fyllt 21 år och ha haft svenskt körkort med behörighet B minst 2 år.

Välkommen till oss

Cabonline Group är Nordens ledande taxikoncern. TaxiKurir och Sverigetaxi är båda en del av Cabonline och som förare kan du välja vilket bolag du vill jobba på.

Så matchar vi dig rätt

Under utbildningen matchar vi dig med en åkare som passar dina önskemål. På så sätt har du och åkaren möjlighet att lära känna varandra redan innan du påbörjar anställningen, något som både förare och åkare ofta upplever som en trygghet.

Våra bilar och vår teknik

Våra bilar är moderna och med den senaste tekniken utvecklar vi ständigt vår service och vårt sätt att arbeta tillsammans med våra förare och åkare. Idag erbjuder vi marknadens mest kompletta system med allt en taxiförare behöver – taxameter, betalterminal, navigering och stödsystem som sätter föraren i kontroll.